home - contact - Tel. 040 - 293 14 74
veranda_02
 
 
 dealervan2013
 
Verandadaken

Een trend van de afgelopen jaren is het veranda dak. Doordat een veranda in de meeste gevallen vergunning vrij is, is dit een geweldige verlenging van uw woonkamer.

Van een veranda kunt u 365 dagen van het jaar genieten. In het voorjaar kunt al vaak bij de eerste zonnestralen buiten vertoeven. Ook bij regen zit u lekker droog, en de tuinmeubels hoeven nooit meer in de opbergruimte.

Staat uw dak in de volle zon dan bieden de zonwerende  platen een uitkomst. Veranda daken zijn leverbaar in diverse uitvoeringen in beglazing. De meest voorkomende beglazing is de polycarbonaat plaat, maar ook gelaagd glas is mogelijk.

Voor deze laatste is en verzwaard frame een vereiste. De uitbreidings mogelijkheden van een veranda zijn enorm. Zo veranderd u uw veranda in de loop der jaren naar een tuinkamer. Hiervoor zijn diverse zij wanden, tuindeuren en schuif beglazing mogelijk.

Tevens behoren verlichting, verwarming, windschermen en zonwering tot de mogelijkheden. Door de vele opties kan een veranda dak geheel naar uw wensen worden aangepast.

 

 verandadak