home - contact - Tel. 040 - 293 14 74
deuren
 
 
 dealervan2013
 
Gargage- en industriedeuren

Voor uw garage- of industriedeur bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, heel groot of heel klein. Al onze sectionaal-deuren worden speciaal voor u op maat gemaakt.

Op deze manier kunnen wij u als klant een garagedeur aanbieden die geheel aan uw situatie en wensen voldoet. Onze sectionaal-deuren zijn vervaardigd uit 4 cm dikke panelen welke geheel zijn gevuld met isolatieschuim. Door de ruime keuze uit verschillende type panelen en kleuren is het mogelijk om de garage-  of industriedeur op uw eigen wensen af te stemmen.

garagedeur1

Het frame van de garage-  of industriedeur is vervaardigd uit staal welke is afgewerkt met een glanzende zinklaag. De beschikbare inbouwruimte bepaald de keuze van het type frame. Op deze manier is het al mogelijk om bij een inbouwhoogte van 8 cm een elektrisch bedienbare deur toe te passen.

Naast het standaard pakket hebben wij ook nog een breed assortiment aan accessoires welke kunnen worden toegevoegd om het gebruik te veraangenamen. U moet hierbij denken aan een loopdeur of een elektrische bediening welke is uitgebreid met diverse accessoires.

garagedeurmetloopdeur

Als laatste mag natuurlijk het design niet ontbreken. Met design bedoelen we de aankleding van de deur. Hierbij moet u denken aan de kleur keuze uit het gehele RAL of SIKKENS assortiment. Maar ook het toepassen van ramen, ventilatieroosters, RVS motieven en Full-Vision panelen ligt binnen de mogelijkheden.

fullvisualpaneeldeur
FULL VISIONPANELEN

deurmetramen
MET RAMEN