home - contact - Tel. 040 - 293 14 74
debarzonwering2
 
 
 dealervan2013
 
Besturingen

Voor de elektrische bediening van onze buiten-, binnenzonwering en rolluiken maken wij gebruik van alle producten uit het Somfy pakket.

Somfy heeft door de jaren heen bewezen de leverancier te zijn. Zij staan garant voor een goed en duurzaam product en bieden een voortreffelijke service. Standaard krijgt u op uw Somfy product 5 jaar fabrieksgarantie. 
 

Hier zijn een aantal producten afgebeeld. Voor een volledig beeld kijkt u op de site van Somfy (zie link) of neemt u contact met ons op.

besturing

Voor de elektrische bediening van al onze draaihekken, schuifpoorten, garage- en industriedeuren maken wij gebruik van zowel Somfy motoren als Ditec motoren.

Ook met de Ditec besturingen zijn wij gegarandeerd van een goede service en technische ondersteuning. Standaard krijgt u op uw Ditec product 2 jaar fabrieksgarantie

 

Voor alle mogelijkheden op het gebied van het besturingen,  kijkt u op de site van Ditec   of neemt u contact met ons op.

 

besturing2

In combinatie met de Ditec poort- en hekwerkbesturingen maken wij gebruik van de intercom- en videofoonsystemen van het merk Videx.

besturing3