home - contact - Tel. 040 - 293 14 74
rolluiken_02
 
 
 dealervan2013
 
Rolluiken

Met rolluiken aan uw woonhuis of bedrijfsruimte is uw bezit goed beschermd tegen ongewenste gasten.

Een rolluik is niet alleen inbraakwerend, maar tevens uitstekend geschikt voor het weren van warmte, koude, geluid en inkijk.

rolluik3

Door het grote aanbod van verschillende merken en modellen heeft De Bar Zonwering voor elke wens een passende oplossing. Of het nu gaat om heel groot of heel klein, aluminium, staal of doorzichtig.

 

Naast de keuze voor het juiste type rolluik wordt u door De Bar Zonwering ook geadviseerd bij de juiste kleur keuze. Voor elk type rolluik is er een ruime keuze uit diverse standaard kleuren, welke u ook kunt combineren. Tevens is het mogelijk om in overleg de kleuren af te stemmen naar uw wensen.


rolluik4


Rolpoort

Een rolpoort wordt veelal toegepast voor het afsluiten van garages, carports of winkels. Doordat een rolpoort relatief weinig inbouwruimte nodig heeft kan deze in veel situaties een goede oplossing zijn voor het afsluiten van uw eigendom. De uitstraling van de rolpoort is identiek aan die van de rolluiken, maar wel vele malen sterker. Ook voor onze rolpoorten hebben wij keuze uit diverse merken, kleuren en besturingsmogelijkheden.


rolpoort 

Rolhekken

Rolhekken worden gewoonlijk toegepast voor het afsluiten van winkels of parkeergarages, waarbij het mogelijk moet zijn om door de afsluiting heen te kijken. Denk hierbij aan een etalage welke ook na sluitingstijd nog kan worden bezichtigd of een parkeerkelder die niet geheel mag worden afgesloten vanwege de ventilatie. Maar omdat een etalage niet kan worden vergeleken met een parkeerkelder kunnen wij het rolhek geheel aanpassen aan de situatie. Voor de etalage stijlvol of misschien wel sjiek en voor de parkeerkelder robuust en industrieel.